BasBQ
Beef en Steak

Rundernek low & slow uit de rookton voor pulled beef.

Bartus Bonfire

Sprokkelaar
Berichten
30
Afgelopen weekend bij de slager een mooi stukje rundernek (klapstuk) gekocht. Ik had trek in pulled beef :D.
Een rub gemaakt van peper, zout, uienpoeder en knoflook granulaat. Alles goed rubben, meater erin ingesteld op 98°.

Mijn rookton opgetookt en gaan met die banaan. Toen de chuck ongeveer 70° was ingepakt in papier en lekker door laten sudderen tot 98°.
Ik moet zeggen ik heb genoten van mijn pulled beef. ;)


WhatsApp Image 2024-04-17 at 07.09.48_cf179f16.jpg

WhatsApp Image 2024-04-17 at 07.09.46_ee2735bb.jpg

WhatsApp Image 2024-04-17 at 07.09.44_5fa8d5ca.jpg

WhatsApp Image 2024-04-17 at 07.09.44_09ed7c3a.jpg
 
Leuke bezigheid zo in de ton een stuk vlees maken! Hoelang heeft die erop gelegen ?
 
Geen foto's van het resultaat? :)
 
Mooi werk.
 
Ziet er lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan