BasBQ
Beef en Steak

Rosbief van de Q, eerste poging

 
 
 

Martijn van den Berg

Stoker
Berichten
405
Vandaag kwam ik in de supermarkt een mooi stuk Rosbief tegen van +/- 600 gram, en die zag ik helemaal op mijn Q liggen.

Eerst een marinade gemaakt van
- tijm
- basilicum
- oregano
- chili vlokken
- zout
- peper
- knoflook poeder
- ui granulaat
- olijfolie

55840defc73713b1e0d28a39e452649e.jpg


Rosbief erin en een aantal uurtjes lekker laten marineren

7ebd6538880f9d1534ddc2a4423a4796.jpg


Hij ligt nu op de Q te wachten tot hij 54 graden aan tikt, dan in de folie rusten en smikkelen maar.

Tussentijds op de Q, gaat lekker;
b9e7ec6ff4c6de0d053df63cb65d6bf7.jpg


En klar, 54 Graden gehaald, in Palmen naar en wachten op eindresultaat....
17f779fd15d7cbc2dd0c1d795615ef47.jpg


En klaar, ik moet zeggen goed gelukt, heerlijke smaak beetje rokerig en mooi rood in het midden. Deze gaat zeker vaker komen!

78cce1d3c6650f698e2bf9a44f9067cf.jpg


Bedankt voor het kijken, en tot de volgende Q


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er goed uit hoor.
Ik heb net gegeten,maar ik krijg weer trek.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Super, lust ik. ;)
 
Lekkerrrrr :)
 
Goededag

Ziet erg goed uit wil het vandaag ook maken op welke temperatuur heb je het gedaan gr Tim

Verstuurd vanaf mijn VFD 700 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan