Hallo allemaal,
Gisteren een leuke Qniversity cursus gehad bij firma beefensteak, echter ook iets van die avond waar ik jullie mening over zou willen weten.
Bij het roken van de spareribs in de ProQ smoker werd er door de pitmaster gebruik gemaakt van rookturf ( had er nog nooit van gehoord in een low&slow sessie ), en niet zo?n beetje ook. Kolenrooster werd ingericht met de snakemethode en over de hele snake werden ?bonken? turf gelegd. Ik denk toch een kilootje of 3. Toch een heel verschil met de 2 a 3 chunkies die ik normaal zelf gebruik in mn WSM..
Ik vond de rooksmaak ook echt te veel overheersen, komt dit door de turf of door de hoeveelheid turf? En hebben jullie het wel eens gebruikt?
Alvast bedankt voor de reacties!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gisteren een leuke Qniversity cursus gehad bij firma beefensteak, echter ook iets van die avond waar ik jullie mening over zou willen weten.
Bij het roken van de spareribs in de ProQ smoker werd er door de pitmaster gebruik gemaakt van rookturf ( had er nog nooit van gehoord in een low&slow sessie ), en niet zo?n beetje ook. Kolenrooster werd ingericht met de snakemethode en over de hele snake werden ?bonken? turf gelegd. Ik denk toch een kilootje of 3. Toch een heel verschil met de 2 a 3 chunkies die ik normaal zelf gebruik in mn WSM..
Ik vond de rooksmaak ook echt te veel overheersen, komt dit door de turf of door de hoeveelheid turf? En hebben jullie het wel eens gebruikt?
Alvast bedankt voor de reacties!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk