Gelukkig werd de Plowboys Backyard Rub samen met het mooie weer afgeleverd dus we gaan zaterdag maar aan de bak. 2 neven en een nichtje komen eten en logeren dus een hok vol hongerige proefkonijnen staat mij ter beschikking!
Ik had nog een streng buikspareribs (1250 gram) in de vriezer en ook een Livar (country style) rib van 1000 gram liggen (van B&S). Deze laatste om eens een keer te proberen want die had mijn zoontje geproefd met de Tony Stone en hij had moeite hem met ons te delen . Smaakte erg lekker dus proberen. Recept van Bert houd ik aan.
Had ook nog een ma?skip liggen dus die gaan we in de Oakridge brine zetten zaterdagochtend en s' middags op een nader te bepalen biertje (suggesties zijn welkom!). Wil hem ook met de plowboys rub proberen.
En om de eerste honger te stillen vooraf nog wat MOINK balls maken, de ingredi?nten moeten nog ingekocht worden dus morgen vroeg uit de veren en boodschappen doen.
De Livar rib ziet er erg lekker en goed bevleesd uit!
Zo, de koelkast ruikt alweer lekker, het resultaat volgt zaterdag!
Ik had nog een streng buikspareribs (1250 gram) in de vriezer en ook een Livar (country style) rib van 1000 gram liggen (van B&S). Deze laatste om eens een keer te proberen want die had mijn zoontje geproefd met de Tony Stone en hij had moeite hem met ons te delen . Smaakte erg lekker dus proberen. Recept van Bert houd ik aan.
Had ook nog een ma?skip liggen dus die gaan we in de Oakridge brine zetten zaterdagochtend en s' middags op een nader te bepalen biertje (suggesties zijn welkom!). Wil hem ook met de plowboys rub proberen.
En om de eerste honger te stillen vooraf nog wat MOINK balls maken, de ingredi?nten moeten nog ingekocht worden dus morgen vroeg uit de veren en boodschappen doen.
De Livar rib ziet er erg lekker en goed bevleesd uit!
Zo, de koelkast ruikt alweer lekker, het resultaat volgt zaterdag!