Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dominique zei:72? kern? Ja, dan is ie wel welldone. Ik haal hem er bij 52? af, en dan nog 10 minuten in de folie. Kom ik uit op 57? kern. Medium.
Danny77 zei:Dominique zei:72? kern? Ja, dan is ie wel welldone. Ik haal hem er bij 52? af, en dan nog 10 minuten in de folie. Kom ik uit op 57? kern. Medium.
Ik had de temperatuur gehaald uit planet BBQ van steven, de tabel op blz 613, 70 graden zou ros? zijn. X(
Zoals ik al zei de volgende keer beter.
Maar enorm bedankt voor de tip de volgende gaat veel beter worden.
@Brinkmeister ja hij was op kamer temp.
Op welke temperatuur heb je je bbq dan?Superjohn zei:Ik hou van rood.... bij 48 graden er af en ruim laten rusten. als je hem rustig naar de 48 laat komen en goed laat rusten gaat ie bij mij door naar 51-52 graden en is ie perfect (vind ik)
joethesmoker zei:Op welke temperatuur heb je je bbq dan?Superjohn zei:Ik hou van rood.... bij 48 graden er af en ruim laten rusten. als je hem rustig naar de 48 laat komen en goed laat rusten gaat ie bij mij door naar 51-52 graden en is ie perfect (vind ik)
Ron zei:Duw op je vlees en voel aan hoe ver het is. Koken is ook gevoel en niet altijd absolute wetenschap.