Beef en Steak

Repetitie Bavetterollade

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
182
Vandaag de generale repetitie voor de Bavetterollade. 591 gram schoon en de haak. Vlinderen is niet helemaal zonder gaten gelukt maar eenmaal gerold valt het mee.

De vulling bestaat uit truffelmayo, basilicum, zongedroogde, tomaat, paar kappertjes, geroosterde pijnboompitjes en parmezaanse kaas.

Doel is om volledig indirect de gaten tot 54c kern.
f189fbfaf8360d7a9f8df8606e4f95ec.jpg
0f250f95202c364f989504835fe43f9e.jpg
f81b8f0fd9ebd802d136b17c2c5ba603.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Ik ben benieuwd naar het resultaat. Eerste stap ziet er al goed uit. 👍
 
Het was behoorlijk goed te eten! Gaan we vaker maken!
011404ffb29f935cefcbdafc2ab0469a.jpg
9752737c7c8fd99d64693928152c96dd.jpg
401001a96f9a9de0607d85c1ec1ef324.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Deze is niet conform de forumregels, geen foto van de bereiding op de BBQ, deze verplaats ik naar de asbak
 
Ik snap dat je’m vaker ga maken als ik het zo zie
 
Staat hier ook nog steeds op het programma. Binnenkort maar eens waarmaken
 
Moet zo'n bavette ook nog eens toevoegen aan de ToQ-lijst
 
Heb deze ook al een keer gemaakt maar dan met een iets andere vulling (parmaham, parmazaan, pijnboompitjes, rucola). Iedereen was hier zo enthousiast dat ik hem dit jaar met kerst MOET!! maken. :)
 
Voor mijn gevoel is het vreemd om er ham op te doen, heeft dat echt meerwaarde? Ik zie het vaak zat voorbij komen, dus het zal wel zo zijn haha
 
Ik vind ham zelf wat overkill voor de bavetterollade. Bewust de carpaccio variant gemaakt met als extra kappertjes. Die zitten geregeld bij een carpaccio als ik in een restaurant bestel. Om dezelfde reden om alleen basilicum en geen bladspinazie.

Deze variant doe ik binnenkort met 1,1kg bavette, daarna zal snel de chimichurri versie acte de présence geven

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan