- Berichten
- 98
Na meerde malen pulled pork gemaakt wilde ik het toch eens een keer maken zonder in te pakken.
Paar uur voordat de procureur op de BBQ mocht geïnjecteerd met pulled pork injectie. Hierna ingepakt en terug de koeling in.
BBQ aangestoken gezorgd dat ie mooi stabiel op 107 graden stond. Om 23:30 de procureur erop en lekker naar bed. Wekker gezet om de temp te controleren en in te sprayen.
BBQ stond nog mooi stabiel op de ingestelde waarde.
Uiteindelijk duurde de stall erg lang en liep de temperatuur zelfs paar graden terug. Na 18 uur was de procureur klaar.
De bark was wel goed hard maar vond de extra uren niet de moeite waard tegenover inpakken. Hij was op een paar plekjes ook wat droger dan wat ik gewend ben.
Evengoed was het super lekker maar de volgende keer pak ik hem gewoon weer in.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Paar uur voordat de procureur op de BBQ mocht geïnjecteerd met pulled pork injectie. Hierna ingepakt en terug de koeling in.
BBQ aangestoken gezorgd dat ie mooi stabiel op 107 graden stond. Om 23:30 de procureur erop en lekker naar bed. Wekker gezet om de temp te controleren en in te sprayen.
BBQ stond nog mooi stabiel op de ingestelde waarde.
Uiteindelijk duurde de stall erg lang en liep de temperatuur zelfs paar graden terug. Na 18 uur was de procureur klaar.
De bark was wel goed hard maar vond de extra uren niet de moeite waard tegenover inpakken. Hij was op een paar plekjes ook wat droger dan wat ik gewend ben.
Evengoed was het super lekker maar de volgende keer pak ik hem gewoon weer in.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk