Eindelijk het knorretje eens gaan maken. Moeders en broertje uitgenodigd om een hapje mee te eten lets go!
Begonnen rond een uur of 10:30u en gegeten om 17:00u.
1kg Procureur besteld bij een online slager, wilde niet te gek gaan doen en meteen 2-3kg gaan halen bij de eerste keer.
Onder de mosterd gekledderd en daarna een lekker rubje erover gedaan die ik ook vaak bij mijn spareribs gebruik.
Minion methode met de diffuser plate van de weber met een paar stukken Hickory rookhout erbij.
Lekker roken!
Tot een kern temp van 70 graden gedaan en daarna in de folie gewikkeld. Die 70 graden was net het begin van de stall. van 68-69 duurde al even en van 69-70 was ook al lang. Maar bij die 70 bleef hij daarna wel een poosje hangen, volgens mij een half uur - 45 min. Daarna klom die weer mooi omhoog.
Klaar en nog even doorluchten, daarna weer folie er omheen en uurtje laten rusten.
Tuurlijk vergeten van de volle schaal een foto te maken, was al druk begonnen met het vullen van de broodjes. Had nog wat bbq saus in een pannetje verwarmd, met een kleine scheutje cola er doorheen. Die door de pulled pork gemengd. Resultaat was heerlijk. Iets minder vocht kwam uiteindelijk uit de folie t.o.v. de filmpjes die ik online allemaal zag, maar wellicht kwam dat door het formaat.
Dan het dessert... de banaantjes van Noskos! Had nog genoeg briketten in de weber om het Dessert te maken.
Dessert is gewoon goud. Helaas vergeten een bak met ijs te halen, was lekker geweest om er een bolletje vanille ijs naast te leggen.
Begonnen rond een uur of 10:30u en gegeten om 17:00u.
1kg Procureur besteld bij een online slager, wilde niet te gek gaan doen en meteen 2-3kg gaan halen bij de eerste keer.
Onder de mosterd gekledderd en daarna een lekker rubje erover gedaan die ik ook vaak bij mijn spareribs gebruik.
Minion methode met de diffuser plate van de weber met een paar stukken Hickory rookhout erbij.
Lekker roken!
Tot een kern temp van 70 graden gedaan en daarna in de folie gewikkeld. Die 70 graden was net het begin van de stall. van 68-69 duurde al even en van 69-70 was ook al lang. Maar bij die 70 bleef hij daarna wel een poosje hangen, volgens mij een half uur - 45 min. Daarna klom die weer mooi omhoog.
Klaar en nog even doorluchten, daarna weer folie er omheen en uurtje laten rusten.
Tuurlijk vergeten van de volle schaal een foto te maken, was al druk begonnen met het vullen van de broodjes. Had nog wat bbq saus in een pannetje verwarmd, met een kleine scheutje cola er doorheen. Die door de pulled pork gemengd. Resultaat was heerlijk. Iets minder vocht kwam uiteindelijk uit de folie t.o.v. de filmpjes die ik online allemaal zag, maar wellicht kwam dat door het formaat.
Dan het dessert... de banaantjes van Noskos! Had nog genoeg briketten in de weber om het Dessert te maken.
Dessert is gewoon goud. Helaas vergeten een bak met ijs te halen, was lekker geweest om er een bolletje vanille ijs naast te leggen.