- Berichten
- 3
Ondanks de snelle versie toch voor de zekerheid vandaag op tijd opgestaan om pulled pork te maken van 2,8 kilo procureur. Gisterenavond de procureur al in de rub gezet en een nachtje laten intrekken in de koelkast. Om 6 uur de kolenmand gevuld kopje koffie gezet en procureur een uurtje op temperatuur laten komen. Om 7 uur was de kamado op temperatuur en kon de procureur erop. Na 5 uurtjes op 120 graden de procureur goed ingepakt in dubbele laag alufolie en weer terug op de bbq. Bij een kerntemperatuur van 93 graden voelde ik geen weerstand bij het prikken in het vlees, dus eraf gehaald en even met folie open laten uitwassen. Daarna weer goed ingepakt en 1 uur laten rusten. Was prima te pullen en met wat bbq saus op smaak gebracht.
Straks lekker smullen op een wit broodje met zelfgemaakte coleslaw.
Straks lekker smullen op een wit broodje met zelfgemaakte coleslaw.