BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op de WSM

noskos zei:
De snake is ooit verzonnen om in een keteltje te gebruiken waar je veel moeite hebt om temperatuur laag te houden. De WSM is erop gebouwd om dat te doen, dus zie ik geen noodzaak om een snake in mijn WSM te leggen. Beetje dubbelop. En wat ik verbruikt heb zie ik de volgende dag wel als ik mijn WSM opendoe :D


@ noskos 

De snake is i.d.d. een prima optie voor het stoken in een ketel, temperatuur is goed stabiel te houden op deze manier.
De vraag was of als je een snake gebruikt dit net zo gevoelig is voor valse lucht als bij de standaard Minion (stapel in het midden of aan de zijkant) methode?
Heb jij daar wellicht een idee over of ervaring mee? :-?
 
Heerlijk pulled pork, gefeliciteerd met je knor <:p
 
Als er meer zuurstof bij komt gaat je vuur heter branden. Daar zal een snake niet veel aan veranderen.
 
noskos zei:
Als er meer zuurstof bij komt gaat je vuur heter branden. Daar zal een snake niet veel aan veranderen.


Da's wat ik graag even wilde weten, dacht het ook wel maar voor de zekerheid. ;)
Dank voor je antwoord. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan