Update:
Heb rond 13.15 uur de Black basterd aangestoken om rond 14 de puerco pibil erop te kunnen doen. Terwijl de Q aan het opwarmen was heb ik het vlees incl marinade in een met bananenbladeren bekleedde ovenschaal gedaan. Ik heb het geheel goed ingepakt met de bladeren en afgedekt met alu folie.
Het vlees rook trouwens geweldig, een overdaad aan kruiden. Nu maar hopen dat het weer goed uitpakt.
M'n setup is vandaag een beetje vreemd 2 Q's en 1 HM. Maar ben op de WSM circa 1kg beef jerky aan het drogen.
Heb rond 13.15 uur de Black basterd aangestoken om rond 14 de puerco pibil erop te kunnen doen. Terwijl de Q aan het opwarmen was heb ik het vlees incl marinade in een met bananenbladeren bekleedde ovenschaal gedaan. Ik heb het geheel goed ingepakt met de bladeren en afgedekt met alu folie.
Het vlees rook trouwens geweldig, een overdaad aan kruiden. Nu maar hopen dat het weer goed uitpakt.
M'n setup is vandaag een beetje vreemd 2 Q's en 1 HM. Maar ben op de WSM circa 1kg beef jerky aan het drogen.