- Berichten
- 257
Hi all,
Even geleden sinds mijn laatste post. Zeker wel de kamado aan gehad maar om nu steeds dezelfde entrecotes en picanhas te delen…
Maar vandaag eens Procureur steak geprobeerd. Ik had nog een lekker stuk van 1,3kg in de vriezer liggen. Ontdooid, gekruid, kamado indirect op 140 graden gezet en wachten maar. Gewacht tot een kern van 82 en toen afgelakt met een mix van; appelazijn, bbq saus en honing. (3lps, 4 lps en 1 lepel)
O ja, en natuurlijk 2 blokjes kersenhout voor de smaak.
Hier het resultaat:
Om eerlijk te zijn ben ik geen varkensvlees fan, ik zit er snel vol van en vind het een tikje te droog vergeleken met rund. Maar het was wel lekker!
Even geleden sinds mijn laatste post. Zeker wel de kamado aan gehad maar om nu steeds dezelfde entrecotes en picanhas te delen…
Maar vandaag eens Procureur steak geprobeerd. Ik had nog een lekker stuk van 1,3kg in de vriezer liggen. Ontdooid, gekruid, kamado indirect op 140 graden gezet en wachten maar. Gewacht tot een kern van 82 en toen afgelakt met een mix van; appelazijn, bbq saus en honing. (3lps, 4 lps en 1 lepel)
O ja, en natuurlijk 2 blokjes kersenhout voor de smaak.
Hier het resultaat:
Om eerlijk te zijn ben ik geen varkensvlees fan, ik zit er snel vol van en vind het een tikje te droog vergeleken met rund. Maar het was wel lekker!