Beef en Steak

Primo: Warmlopen & Spare Ribs 3-2-1

  • Onderwerp starter Onderwerp starter paul
  • Startdatum Startdatum
We zijn wat laat thuis, en zaklantaarn is leeg dus kan het niet goed zien.
Maar zo te voelen zijn ze redelijk uitgelijnd.
En aangezien ik morgen richting nosmo ga in Canada, zal het even duren voordat ukje een echt sluitend antwoord kan geven. Ik zou als ik jouw was gewoon Harm even bellen, die kan je zo antwoord geven
 
RoBBQ zei:
Ik zou als ik jouw was gewoon Harm even bellen, die kan je zo antwoord geven
Als ik aan de linkerkant 2 vingers in het ventilatiegat steek, raken beide vingers de buitenkant van de firebox....
Ik heb Harm even gebeld; die verzekerde me ervan dat het geen probleem is.

Heb vanavond ook eens een test-run gedraaid om wat hogere temperaturen te bereiken:

Met een halve Firebox vol zonder al te veel moeite 560 graden Fahrenheit bereikt; en hij kon nog verder. Moet genoeg zijn voor een pizza-tje denk ik.
En als de firebox helemaal vol is, zal de temperatuur nog wel makkelijker omhoog lopen en nog verder door stijgen. Al met al zijn mijn 'zorgen' redelijk weggewerkt. Vooral als je kijkt naar de lekkere gerechten die van de Primo afkomen :-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan