G
Geitekaas
Gast
Mensen,
Ik ben een beetje een peer wellicht maar ik zie de bomen echt niet meer. Ik wil voor de eerste keer een stuk buikspek van ongeveer 1 Kg veranderen in Bacon.
De recepten die ik zie hebben het allemaal over Prague Powder No.1.
Dus ik ben naarstig op zoek gegaan naar informatie en ik snap het gewoonweg niet.
Begrijp ik het goed:
Je kunt dat hier niet kopen.
Je kunt wel een alternatief kopen. Colcorozo geloof ik? Maar de hoeveelheden veranderen dan.
Kan iemand mij nu eens duidelijk uitleggen in het Nederlands hoe het zit en wat ik moet kopen voor mijn kilo buikspek?
Kan ik het wellicht in Engeland, Duitsland of Belgie halen? Of bestellen?
Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!
Alvast dank en groetend,
Herman
Ik ben een beetje een peer wellicht maar ik zie de bomen echt niet meer. Ik wil voor de eerste keer een stuk buikspek van ongeveer 1 Kg veranderen in Bacon.
De recepten die ik zie hebben het allemaal over Prague Powder No.1.
Dus ik ben naarstig op zoek gegaan naar informatie en ik snap het gewoonweg niet.
Begrijp ik het goed:
Je kunt dat hier niet kopen.
Je kunt wel een alternatief kopen. Colcorozo geloof ik? Maar de hoeveelheden veranderen dan.
Kan iemand mij nu eens duidelijk uitleggen in het Nederlands hoe het zit en wat ik moet kopen voor mijn kilo buikspek?
Kan ik het wellicht in Engeland, Duitsland of Belgie halen? Of bestellen?
Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!
Alvast dank en groetend,
Herman