BasBQ
Beef en Steak

Pork Tenderloin op woensdag

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.099
Gebaseerd op de overheerlijke Pork Tenderloin pinwheels van Big Bob Gibson deze varkenshaas.
In een matje van ontbijtspek en crushed pistache nootjes en een mosterd maple syrup sausje
vergezeld van witlof ham/kaas bootjes met een scheutje witte wijn en aardappelkroketjes.
Het was weer heerlijk.
Het haasje tot 57 graden kern indirect op 180 gr C. en daarna even een direct sear.

InMEz13.jpg


jwBDSNo.jpg


6fDPx71.jpg


XqZ55Dw.jpg


yB8UMR5.jpg


gs6pRkO.jpg


4ea4mNk.jpg


1B6S0BV.jpg
 
Wat eten we weer lekker,  ;)
 
Ziet er geweldig uit.
Lekker hoor
 
Ow... dat ziet er lekker uit zeg!;-)


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekkurrrrrrrrrrrr
 
Heerlijk  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan