BasBQ
Beef en Steak

Pork belly burnt ends

 

Scav

Tondelzoeker
Berichten
15
Vandaag stond het gerecht waar ik wellicht het meest naar uitgekeken heb op het menu. Burnt ends!

De buikspek zonder zwoert lag al even op mij te wachten maar nu was het dan eindelijk zover...

Terwijl de KJ Classic alvast rustig warmliep eerst de basisrub gemaakt en het vlees klaar gemaakt.

20200503_173818.jpg
IMG-20200503-WA0025.jpg

(by noskos)

Hup de bbq op en lekker 2,5 uurtjes met twee rookchunks appel laten intrekken.

20200503_112817.jpg
20200503_140859.jpg


Daarna ruim roomboter, lichte basterdsuiker en honing en weer 2 uurtjes verder garen..

20200503_165203.jpg


Tot slot nog 20 minuten in de sweet baby rays honey barbecue race en genieten maar...

Veel dank aan Noskos...het was goddelijk.
IMG-20200503-WA0021.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Foi, wat een feestmaal. Rap een keer aan beginnen.
 
Geloof graag dat het goddelijk was.
 
Wat lees ik nu net "Noskos is goddelijk"🤔 ik heb nog nooit pork belly burnt ends gemaakt, moet ik toch ook eens maken en dan kijken of ik ook die goddelijke Noskos tegen kom🧐
 
Heerlijk snoepgoed dit. Ik heb er altijd veel te weinig van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan