Vandaag stond het gerecht waar ik wellicht het meest naar uitgekeken heb op het menu. Burnt ends!
De buikspek zonder zwoert lag al even op mij te wachten maar nu was het dan eindelijk zover...
Terwijl de KJ Classic alvast rustig warmliep eerst de basisrub gemaakt en het vlees klaar gemaakt.
(by noskos)
Hup de bbq op en lekker 2,5 uurtjes met twee rookchunks appel laten intrekken.
Daarna ruim roomboter, lichte basterdsuiker en honing en weer 2 uurtjes verder garen..
Tot slot nog 20 minuten in de sweet baby rays honey barbecue race en genieten maar...
Veel dank aan Noskos...het was goddelijk.
De buikspek zonder zwoert lag al even op mij te wachten maar nu was het dan eindelijk zover...
Terwijl de KJ Classic alvast rustig warmliep eerst de basisrub gemaakt en het vlees klaar gemaakt.
(by noskos)
Hup de bbq op en lekker 2,5 uurtjes met twee rookchunks appel laten intrekken.
Daarna ruim roomboter, lichte basterdsuiker en honing en weer 2 uurtjes verder garen..
Tot slot nog 20 minuten in de sweet baby rays honey barbecue race en genieten maar...
Veel dank aan Noskos...het was goddelijk.
Laatst bewerkt: