Beef en Steak

Platte Rib/ Krabbetjes

 
 
 

UDS-butcher

Tondelzoeker
Berichten
23
Deze keer mooi stuk platte rib aan het stuk mee genomen.
Ik heb het een beetje hetzelfde gedaan zoals ik spare ribs doe.
Bij baby backs doe ik altijd 3-1,5-0,5
Nu bij dit stuk vlees doe ik 4-2,5-0,5



Membraam eraf gehaald net zo als bij spare ribs en vervolgens in de rub.


na 4 uur op +-110graden

in de alufolie met appelsap, suiker, honing  en een beetje boter

Ingesmeerd voor het laatste half uurtje zonder alu folie


en daar is ie


Als rookhout heb ik weer appel gebruikt.
Wederom een lekker stukkie vlees van de UDS
 
Mooi hoor!
Heb ook een keer bij gebrek aan buikribben een flink aantal krabben gebruikt, 3-2-1. Erg goed te doen :)
 
Lekker hoor :D
 
Zien er lekker uit.

Door 4-2,5-0,5 te doen bak je zeker die spek wat meer uit.
Heb zelf nu twee dikke spare ribs gehad maar die vond ik te vet, misschien dat ik die eerste stint gewoon langer had moeten doen?
 
Mooi hoor, die lust ik ook wel
 
ik hou me aanbevolen  :)
 
Lekker!

 
Wat doe ik me zelf weer aan door hier naar te kijken. Krijg alweer zin in ribs.
 
Lekker !
 
Terug
Bovenaan Onderaan