- Berichten
- 23
Deze keer mooi stuk platte rib aan het stuk mee genomen.
Ik heb het een beetje hetzelfde gedaan zoals ik spare ribs doe.
Bij baby backs doe ik altijd 3-1,5-0,5
Nu bij dit stuk vlees doe ik 4-2,5-0,5
Membraam eraf gehaald net zo als bij spare ribs en vervolgens in de rub.
na 4 uur op +-110graden
in de alufolie met appelsap, suiker, honing en een beetje boter
Ingesmeerd voor het laatste half uurtje zonder alu folie
en daar is ie
Als rookhout heb ik weer appel gebruikt.
Wederom een lekker stukkie vlees van de UDS
Ik heb het een beetje hetzelfde gedaan zoals ik spare ribs doe.
Bij baby backs doe ik altijd 3-1,5-0,5
Nu bij dit stuk vlees doe ik 4-2,5-0,5
Membraam eraf gehaald net zo als bij spare ribs en vervolgens in de rub.
na 4 uur op +-110graden
in de alufolie met appelsap, suiker, honing en een beetje boter
Ingesmeerd voor het laatste half uurtje zonder alu folie
en daar is ie
Als rookhout heb ik weer appel gebruikt.
Wederom een lekker stukkie vlees van de UDS