- Berichten
- 39
Vorige week nog eens mijn kamado flink opgestookt tot 300gr+ zodat hij weer helemaal mooi was . Morgen ben ik echter van plan voor het eerst pizza's te maken.
Voor het deeg heb ik gekozen voor kant en klare uit de winkel. Ik ben ook van plan ze op het bakpapier te bakken.
Ik plan te stoken tot 275-300 graden. (Indirect en de pizzasteen op het rooster).
Iemand nog tips voor morgen? Mogen gerechtjes zijn, nice to knows, ... Ervaringen... (Btw Ik ben van plan een pizzaschep te gaan kopen, geen zin in gedoe )
Voor het deeg heb ik gekozen voor kant en klare uit de winkel. Ik ben ook van plan ze op het bakpapier te bakken.
Ik plan te stoken tot 275-300 graden. (Indirect en de pizzasteen op het rooster).
Iemand nog tips voor morgen? Mogen gerechtjes zijn, nice to knows, ... Ervaringen... (Btw Ik ben van plan een pizzaschep te gaan kopen, geen zin in gedoe )