- Berichten
- 2.590
Hi allemaal,
Vraagje vanuit mijn kant waar ik al wat langer tegenaan loop. Vandaag weer pizza’s gebakken op een Uuni 2 waar een pizzasteen in ligt. De eerste pizza is in no-time klaar. Daarna snijden we de pizza in stukken, eten we wat en leg ik de tweede erop. Dit duurt al iets langer ondanks dat er voldoende brandstof in zit. Nadat de tweede pizza klaar is zit er zeker 15 minuten tussen voordat ik de derde erin schuif. Brandstof blijft netjes op peil en ik laat hem lekker fikken. Bij de derde pizza duurt het zo’n 8/10 minuten voordat die klaar is. Dat vind ik vrij lang.
Het zijn vierkante pizza’s van zo’n 20x20 cm. Is de steen dan gewoon niet warm genoeg? Want ik lees verhalen dat mensen aan de lopende band bakken. Dat gaat mij never nooit lukken.
Vraagje vanuit mijn kant waar ik al wat langer tegenaan loop. Vandaag weer pizza’s gebakken op een Uuni 2 waar een pizzasteen in ligt. De eerste pizza is in no-time klaar. Daarna snijden we de pizza in stukken, eten we wat en leg ik de tweede erop. Dit duurt al iets langer ondanks dat er voldoende brandstof in zit. Nadat de tweede pizza klaar is zit er zeker 15 minuten tussen voordat ik de derde erin schuif. Brandstof blijft netjes op peil en ik laat hem lekker fikken. Bij de derde pizza duurt het zo’n 8/10 minuten voordat die klaar is. Dat vind ik vrij lang.
Het zijn vierkante pizza’s van zo’n 20x20 cm. Is de steen dan gewoon niet warm genoeg? Want ik lees verhalen dat mensen aan de lopende band bakken. Dat gaat mij never nooit lukken.