- Berichten
- 61
Vandaag wat minder weer helaas
Maar toch de picanha op de bbq
Eerst op de cast iron grid de vet kap laten branden de vlammen ontwijken.
Daarna vlees eraf gehaald en de convector Erin gezet met het rvs rooster.
De bbq naar 110 grade gebracht en het vlees er weer op gelegt.
Tot hij 48 grade was even 10 min laten rusten en eten maar.
Toen het vlees erop lag de chimichurri gemaakt heel lekker voor bij de picanha.
Was weer een leuk middagje
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Maar toch de picanha op de bbq
Eerst op de cast iron grid de vet kap laten branden de vlammen ontwijken.
Daarna vlees eraf gehaald en de convector Erin gezet met het rvs rooster.
De bbq naar 110 grade gebracht en het vlees er weer op gelegt.
Tot hij 48 grade was even 10 min laten rusten en eten maar.
Toen het vlees erop lag de chimichurri gemaakt heel lekker voor bij de picanha.
Was weer een leuk middagje
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk