allereerst iedereen een fijne pasen gewenst, voor mij een reden
om vandaag een fijne paasroast te maken.
Deze jongen gaat vandaag op het grote groene paasei
ik ga een recept van ome Bob Gibson gebruiken, namelijk de ossenhaas met een paddestoelkorst. In zijn recept gebruikt hij dus een ossenhaas, van
ca 6 pounds. ik ga een roast gebruiken, van ca 1 kg, wat volgens mij gewoon een hele dikke entrecote is. Daarbij wel gelijk
een vraagje. Bob zegt 1 uur op de q op 107C voor de ossenhaas van ca 6 pounds. hoe lang zal dan mijn roast van ca 1 kg moeten?
het recept voor de korst:
5 eetlepels boter
1,5 eetlepel olijfolie
1,5 cup gemengde en gehakte paddenstoelen
4 tenen knoflook gehakt
2 eetlepel balsamico
3/4 theelepel oregano
1 theelepel zout
wat kosher salt
olie en boter in een pannetje laten smelten, overige ingredi?nten behalve
het kosher zout doorroeren totdat de paddestoelen zacht worden. Boeltje laten
afkoelen en de roast insmeren met het mengsel.
om vandaag een fijne paasroast te maken.
Deze jongen gaat vandaag op het grote groene paasei
ik ga een recept van ome Bob Gibson gebruiken, namelijk de ossenhaas met een paddestoelkorst. In zijn recept gebruikt hij dus een ossenhaas, van
ca 6 pounds. ik ga een roast gebruiken, van ca 1 kg, wat volgens mij gewoon een hele dikke entrecote is. Daarbij wel gelijk
een vraagje. Bob zegt 1 uur op de q op 107C voor de ossenhaas van ca 6 pounds. hoe lang zal dan mijn roast van ca 1 kg moeten?
het recept voor de korst:
5 eetlepels boter
1,5 eetlepel olijfolie
1,5 cup gemengde en gehakte paddenstoelen
4 tenen knoflook gehakt
2 eetlepel balsamico
3/4 theelepel oregano
1 theelepel zout
wat kosher salt
olie en boter in een pannetje laten smelten, overige ingredi?nten behalve
het kosher zout doorroeren totdat de paddestoelen zacht worden. Boeltje laten
afkoelen en de roast insmeren met het mengsel.