- Berichten
- 61
Hoi allemaal,
Na al jullie topics waar je honger van krijgt eindelijk ook zelf de eerste PP In de maak. Ben zelf in het bezit van een weber compact 47cm en dat wordt dus nog een beste uitdaging. Na wat informatie gewonnen te hebben van voornamelijk Hans (waarvoor dank!) aan de slag gegaan. Ik heb een aardige procureur van rond de 2.5 kg van HomeMade. De bbq ingedeeld met een split gril en een lading ecobrasa's. Boven op het rooster doe ik nog een stukje folie om de procureur te beschermen aangezien hij dicht in de buurt van de directe hitte komt.
Ik maak gebruik van de Smokey goodness bbq rub en de Smokey goodness bbq saus. Ik injecteer met het recept van Noskos en ga ook zijn bereiding (proberen) te volgen.
Fotos van het inrubben etc volgen snel.... Wish me luck!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Na al jullie topics waar je honger van krijgt eindelijk ook zelf de eerste PP In de maak. Ben zelf in het bezit van een weber compact 47cm en dat wordt dus nog een beste uitdaging. Na wat informatie gewonnen te hebben van voornamelijk Hans (waarvoor dank!) aan de slag gegaan. Ik heb een aardige procureur van rond de 2.5 kg van HomeMade. De bbq ingedeeld met een split gril en een lading ecobrasa's. Boven op het rooster doe ik nog een stukje folie om de procureur te beschermen aangezien hij dicht in de buurt van de directe hitte komt.
Ik maak gebruik van de Smokey goodness bbq rub en de Smokey goodness bbq saus. Ik injecteer met het recept van Noskos en ga ook zijn bereiding (proberen) te volgen.
Fotos van het inrubben etc volgen snel.... Wish me luck!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk