Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De Italiaanse saucijzenbroodjes van noskos stonden hoog op de to-do-lijst.
Nu niet meer .
Heerlijk en eenvoudig te maken.
Recept staat hier: https://www.bbq-nl.com/2018/06/italiaanse-saucijzenbroodjes.html
In het recepet van Noskos lees ik: Bestrijk de broodjes met ei.
Is dit zowel de boven als de onderkant van het broodje?
En hoe ga je best te werk om de lange worst van het gehakt te maken?
Ik had ze gisteren gemaakt maar twijfelde aan het insmeren met ei, en het maken van de worst was ook niet zo makkelijk vandaar mijn vragen.
Ze waren wel lekker van smaak, enig minpuntje ze waren aan de onderkant verbrand.
Of folie onder de pizzasteen. Doe ik ook bij het bakken van pizza?s en nooit een verbrande bodem. Ik ga deze saucijzenbroodjes vanmiddag eens maken denk ik
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.