BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste Brisket

Brisket blijft toch het moeilijkste stukje vlees, gefeliciteerd met je koetje.
 
Hans zei:
Da's interessant, een van m'n hobby's is aquaria en alles wat er aan vast zit dus ook veel met P.H.te maken.
Waarmee meet je deze waarde in het vlees en hoeveel mag die dan zijn?
Ik kijk uit naar je antwoord. :-?

Leuk stukje (gaat over varken, maar ok :D)
http://www.thepigsite.com/articles/1506/influence-of-ultimate-ph-on-meat-quality-and-consumer-purchasing-decisions/
 
dennis zei:
Hans zei:
Da's interessant, een van m'n hobby's is aquaria en alles wat er aan vast zit dus ook veel met P.H.te maken.
Waarmee meet je deze waarde in het vlees en hoeveel mag die dan zijn?
Ik kijk uit naar je antwoord. :-?

Leuk stukje (gaat over varken, maar ok :D)
http://www.thepigsite.com/articles/1506/influence-of-ultimate-ph-on-meat-quality-and-consumer-purchasing-decisions/


Heel verhelderend stukje, ik moet het nog even goed op me in laten werken maar voel me alweer een stukje beter als ik (wat soms echt wel eens gebeurd) een stuk vlees van de bbq tover waarvan ik dan denk, hmm dat heb ik wel eens lekkerder geproefd terwijl ik het niet anders heb gedaan dan anders.

Bedankt voor het delen van dit interessante verhaal.

Grts,   

Hans.
 
Gefeliciteerd met je stickertje

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
jammer dat de brisket tegenviel, kan het alleen maar beter worden de volgende keer  ;)

En gefeliciteerd met je sticker!
 
Gefeliciteerd met je Koei <:p jammer dat de brisket wat droog was, gewoon nog een poging doen.
 
Jet zei:
Gefeliciteerd met je Koei <:p jammer dat de brisket wat droog was, gewoon nog een poging doen.

En hopen op een beter stuk Koei want aan het recept zal het niet liggen dat heb je netjes volgens de regeltjes gedaan.
Veel succes bij je nieuwe poging. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan