BasBQ
Beef en Steak

Midweekse PP

 

Takie_san

Tondelzoeker
Berichten
13
Wilde vannacht rond een uurtje of ??n de Wsm aanslingeren.
Ben liever iets eerder klaar dan te laat.
Maar goed, de weergoden waren me niet gunstig gezind. Het regende hier redelijk door, na het raadplegen van buienradar besloten, om de wekker rond 4:30 te zetten.
Rond een uur of kwart over vijf, aangestoken. En een klein uurtje later stabiel op 110 graadjes. Nekje erop, temperatuur ging rustig en gestaag omhoog. Rond een uurtje of 11 bleef het nekje hangen rond de 69 graden. Dit hield hij vol tot 13:30 en liep daarna zeer rustig omhoog.
Kwam uiteindelijk alsnog een beetje in tijdnood,
mijn oudste dochter moest ineens naar de bios.
Heb daarop een beetje vals gespeeld, en vanaf 80 graadjes stiekem in de oven gezet.
Zodoende kon er toch uiteindelijk om 18:00 gegeten worden.  Heb gelukkig nog wat actie foto?s gemaakt.

d6e432c262bf7756ec3940ea8dbcf3e7.jpg
baea13cc1e90713dcac18fc67cd93636.jpg
f3a76272e51b9d3d91086a437c317451.jpg
44739f4ead7a7f27f586d94dca89e3dd.jpg
c36f6abcb4c09ff828bde007f866ba7f.jpg
304b28e95ef3f2557dd62d6611571bac.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Da's heel eerlijk van je omdat van die oven te vermelden  ;)
Ziet er (ondanks het vals spelen) heerlijk uit.
Zou er spontaan zomaar weer trek van krijgen.  :)
 
soms komt familie voor BBQ, dan kan een oven inderdaad handig zijn. Mooie portie pulled pork wel.
 
lekker hoor.
goed bezig geweest
 
Iedereen heeft er prima van genoten, dat maakt het voor mij weer extra leuk
 
Ziet er goed uit. Zonde van de oven.... geen badge helaas.

Volgende keer gewoon inpakken als je merkt dat hij in de zone komt. Het vlees ligt dan gewoon te zweten en verliest dan onnodig vocht.
Als hij ingepakt is mag de temp ook iets omhoog en us hij zo klaar.

Op naar de volgende sessie
 
Even snel gelezen, ga dat inpakken bij de zone zeker doen.. ben nooit te oud om te leren.
 
Lekker hoor  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan