Beef en Steak

Mexicanos op de kamado

 

Frans Jansen

Vuurmaker
Berichten
60
Vandaag weer eens een voorraadje mexicano’s gemaakt.
Heb het recept op internet gevonden, was de vorige keer goed bevallen dus nu maar weer een lading gemaakt.
Meteen maar mijn multi level systeem voor de bastard geprobeerd.
Kan de hele procedure beschrijven, maar hierbij de link naar het recept.

Mexicano’s

1B136C10-59E9-4E53-9A0D-FC2D1127FC9C.jpeg

366FB70F-11DE-43B2-85D3-600A10C01B21.jpeg

1543B276-D698-45B3-A380-71B0BF5F3182.jpeg

0A9F2C0A-5686-4112-981B-BE750CF85E2A.jpeg

03B84E03-BBD2-438A-9F03-833801FD0D78.jpeg
 
SnackMastersBBQ! GEWELDIG!
 
Poh, die zien er goed uit!

Ga ik ook proberen. 😋😋
 
Vandaag weer eens een voorraadje mexicano’s gemaakt.
Heb het recept op internet gevonden, was de vorige keer goed bevallen dus nu maar weer een lading gemaakt.
Meteen maar mijn multi level systeem voor de bastard geprobeerd.
Kan de hele procedure beschrijven, maar hierbij de link naar het recept.

Mexicano’s

Bekijk bijlage 38590
Bekijk bijlage 38591
Bekijk bijlage 38592
Bekijk bijlage 38593
Bekijk bijlage 38594
Mijn favoriete snackbar snack!....ga t ook eens proberen
 
Die zien er een donders lekker uit 😋
 
Weer een toevoeging aan de ToQ-lijst.
Heb recent in een Kitchenaid stockverkoop de vleesmolen gekocht voor mijn Kitchenaid Artisan en een Mexicano lust ik ook wel eens ... dus een ideale combinatie om eens uit te proberen
 
Potver dat ziet er goed uit
Volgende keer als ik grillworst ga maken maar een kilo extra door de molen halen
 
Een lekker hapje lijkt me, zou er graag een proberen!
 
Deze gaan zeker op de to-Q list! In het recept spreken ze van 1500 gram ontbeende kippendijen, komt dit overeen met 1500 gram kippengehakt? Ik beschik helaas niet over een gehaktmolen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan