- Berichten
- 216
Ga dit gerecht voor het eerst maken voor wat vrienden. Heb de marinade gisteren gemaakt en de procureur ligt net op de BBQ. Ik verwacht/hoop er ongeveer zes uur mee bezig te zijn.
Heb hiervoor 20 koude briketten gebruikt en 24 warme briketten gebruikt.
400 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
2 theelepels gember poeder
7 theelepels chinese 5 kruiden
12 tenen knoflook ( fijn gehakt )
1 rode peper ( fijn gehakt )
De temperatuur is nu 14 graden maar volgens mij koelt hij nog iets af. Net ging het vrij snel van 17 naar 14 graden.
Heb hiervoor 20 koude briketten gebruikt en 24 warme briketten gebruikt.
400 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
2 theelepels gember poeder
7 theelepels chinese 5 kruiden
12 tenen knoflook ( fijn gehakt )
1 rode peper ( fijn gehakt )
De temperatuur is nu 14 graden maar volgens mij koelt hij nog iets af. Net ging het vrij snel van 17 naar 14 graden.