Beef en Steak

Livar Buikspek

 
 

VeloChill

Kooltjesharker
Berichten
129
Tijdje terug een stuk buikspek van een Livar varken meegenomen van de Sligro en nu maar eens klaar gemaakt, gerookt op een 110 graden met een stukje appelhout. Ongeveer elk uur ff gesprayed met appelsap
Helaas hadden onze gasten afgezegd, dus meer voor onszelf :)

Eeen hard stuk vet weg gesneden en een vliesje eraf gehaald
12138482_961240677247920_3038660184298804503_o.jpg


In de rub
12068859_961240663914588_3443597132314506174_o.jpg


Na een uurtje
12045704_961240690581252_4826765204946722168_o.jpg


Na ongeveer 2 uur
12087950_961337097238278_2445390620988544814_o.jpg


Na 4 uur
12045738_961240737247914_1220737645830456419_o.jpg


Na 6,5 uur
12094874_961335790571742_631858191564874828_o.jpg


12032791_961335780571743_2452503733892762409_o.jpg


12080006_961335787238409_1242404761129523838_o.jpg

De andere kant was met iets meer vet en heerlijk zacht, maar toen waren we al aan het smikkelen, dus geen foto...

Smaakte weer erg lekker, gegeten met wat witte rijst en roerbakgroenten in ketjap


Bedankt voor het kijken!
 
Wauw. Dat ziet er goed uit.
Wat was de eind kern temperatuur?
6,5 uur is behoorlijk lang.
 
geen idee, heb geen thermometer voor het vlees gebruikt deze sessie...

heb een iets groter stuk ook weleens 9 uur erop gehad, toen was ie 84 graden en kon ik em bijna pullen. deze was minder ver maar zeer lekker, al had deze ook minder vet
 
Terug
Bovenaan Onderaan