Het is al weer lang gelden dat ik hier weer een onderwerp plaatste. Vanochtend de Q aangestoken paar stukjes varkensnek erop en gaan. Het was deze keer een hoop bijregelen met de temperatuur. Bij de heftige regenbuien moest ik wat meer lucht geven en daarna weer terug. Ja je moest er vandaag wel even bij in de buurt blijven maar dan heb je ook wat.
Ja roken doet ie prima vandaag. Je weet nooit precies wanneer je klaar bent met PP. Over 10 minuten gaan we pullen. Daarna gaat alles in vacuumzakken.
Morgen heeft mijn dochter een house warming party. Daar moet ik 1.5 uur voor rijden en dan is het altijd de vraag of het op tijd klaar is. Bovendien ken ik die BBQ niet goed (gas). Dus morgen de PP warm maken en de sate en hamburgers bakken. 40 man/vrouw maar ik denk dat er nog wel wat PP overblijft.
Ik heb natuurlijk als wat "afval" stukjes geproefd. Nou niets mis mee zelf al zonder saus.
Ja roken doet ie prima vandaag. Je weet nooit precies wanneer je klaar bent met PP. Over 10 minuten gaan we pullen. Daarna gaat alles in vacuumzakken.
Morgen heeft mijn dochter een house warming party. Daar moet ik 1.5 uur voor rijden en dan is het altijd de vraag of het op tijd klaar is. Bovendien ken ik die BBQ niet goed (gas). Dus morgen de PP warm maken en de sate en hamburgers bakken. 40 man/vrouw maar ik denk dat er nog wel wat PP overblijft.
Ik heb natuurlijk als wat "afval" stukjes geproefd. Nou niets mis mee zelf al zonder saus.