- Berichten
- 189
Binnenkort komen er wat mensen eten en ik wilde dan o.a. lamsrack maken. Ik had dat niet eerder gedaan dus snel eentje geprobeerd.
Bij de Islamitische slager 2 mooie lamsrackjes gehaald en eentje ontdaan van wat vliesjes en vet. Hierna licht in de rub gezet.
De kamado op 200 graden en indirect laten liggen tot een kern van 52 graden. Toen de platesetter verwijderd en het rackje boven open vuur op 56 graden laten komen (mijn vrouw houdt van well done..ik ben meer van rare/medium)
Even laten rusten en toen met een veel te bot mes het rackje geslacht ...maar goed het ging om de smaak, geen fotowedstrijd haha
Hij was heerlijk en super mals.
Morgen de tweede proberen maar dan grill ik hem eerst direct aan en dan pas indirect naar 52 graden (als mijn vrouw dat niet lekker vindt dan heb ik meer )
Nu eerst op zoek naar een nieuw mes
Bij de Islamitische slager 2 mooie lamsrackjes gehaald en eentje ontdaan van wat vliesjes en vet. Hierna licht in de rub gezet.
De kamado op 200 graden en indirect laten liggen tot een kern van 52 graden. Toen de platesetter verwijderd en het rackje boven open vuur op 56 graden laten komen (mijn vrouw houdt van well done..ik ben meer van rare/medium)
Even laten rusten en toen met een veel te bot mes het rackje geslacht ...maar goed het ging om de smaak, geen fotowedstrijd haha
Hij was heerlijk en super mals.
Morgen de tweede proberen maar dan grill ik hem eerst direct aan en dan pas indirect naar 52 graden (als mijn vrouw dat niet lekker vindt dan heb ik meer )
Nu eerst op zoek naar een nieuw mes
Laatst bewerkt: