- Berichten
- 21
Hoi!
Wat een feestje was dit!
Ik had twee mooie lamsrackjes van nieuw zeelandse lam besteld.
Met tijm, zout en rozemarijn en een beetje olijfolie als plakmiddel half uurtje vantevoren ingesmeerd.
Indirect op 130 graden, tot een kern van 55 laten garen daarna even laten rusten voor een mooie medium rare!
In ongeveer 1 uur goed.
Het was heerlijk! Belachelijk mals en veel beter dan menig lam wat ik in een restaurant heb gegeten (vaak droger en taaier).
Lamsvlees van de bbq wordt hier langzaam favoriet!
Met een eenvoudig receptje zelf wat appelmoes van een kilootje goudrenetten erbij gemaakt en wat frieten gebakken. Qua bijgerechten nog een hoop te verbeteren misschien, maar dit vlees was echt goed gelukt en daar ben ik al heel blij mee!
Wat een feestje was dit!
Ik had twee mooie lamsrackjes van nieuw zeelandse lam besteld.
Met tijm, zout en rozemarijn en een beetje olijfolie als plakmiddel half uurtje vantevoren ingesmeerd.
Indirect op 130 graden, tot een kern van 55 laten garen daarna even laten rusten voor een mooie medium rare!
In ongeveer 1 uur goed.
Het was heerlijk! Belachelijk mals en veel beter dan menig lam wat ik in een restaurant heb gegeten (vaak droger en taaier).
Lamsvlees van de bbq wordt hier langzaam favoriet!
Met een eenvoudig receptje zelf wat appelmoes van een kilootje goudrenetten erbij gemaakt en wat frieten gebakken. Qua bijgerechten nog een hoop te verbeteren misschien, maar dit vlees was echt goed gelukt en daar ben ik al heel blij mee!