BasBQ
Beef en Steak

Koud gerookte zalm: vraagje

 

Kangooroo

Vuurmaker
Berichten
74
Gisteren een hele zalmzijde gekocht en direct in de pekel gezet (recept Noskos). Toen ik vandaag de zalm uit de pekel haalde, zag ik dat er 1 stukje niet goed was gegaan. Dit waren twee delen die op elkaar terecht zijn gekomen. Hierdoor zie je dat er een strook is van 7 x 2 cm die niet/ minder gepekeld is. Dit zie je duidelijk aan het kleurverschil.

Morgen ga ik de zalm koud roken. Wat zouden jullie doen. Dit strookje eraf snijden of gewoon laten zitten?
 
Gisteren een hele zalmzijde gekocht en direct in de pekel gezet (recept Noskos). Toen ik vandaag de zalm uit de pekel haalde, zag ik dat er 1 stukje niet goed was gegaan. Dit waren twee delen die op elkaar terecht zijn gekomen. Hierdoor zie je dat er een strook is van 7 x 2 cm die niet/ minder gepekeld is. Dit zie je duidelijk aan het kleurverschil.

Morgen ga ik de zalm koud roken. Wat zouden jullie doen. Dit strookje eraf snijden of gewoon laten zitten?
wat heb je uiteindelijk gedaan? en hoe was het resultaat
 
Terug
Bovenaan Onderaan