- Berichten
- 753
Hier nog één, ik heb 'm nu iets meer dan een jaar en gebruik 'm veel. Prijs/kwaliteit verhouding is inderdaad meer dan prima kan ik je bevestigen
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Geen idee. Morgen ff nakijken. Waren 3 van die driehoekjes.Dit is 2 kg?
Gister ook even een kilo erop. Nieuw zaagsel geprobeerd. Was eigenlijk te grof en kreeg het in de koffiemolen niet kleiner. Dus moest regelmatig opnieuw aansteken. Was toch druk buiten met een stoofpot, maar toch irritant. En uiteraard toen ik de kaas eraf haalde bleef de CSG nonstop branden
Net gekeken. 3 x 450grDit is 2 kg?
Ik heb de weber CSG en het aansteken vind ik echt een uitdaging. Je kunt er namelijk geen waxinelichtje onder aan steken.Denk wel dat ik in de toekomst eens die CSG ga kopen van weber. Degene die ik heb is zo een simpele en doet ook het werk, maar denk niet dat het een duurzaam product is. Aansteken was vroeger wel een gedoe, totdat iemand me zei een zip-blokje te gebruiken. Dus snij ik een klein stukje van zo een blokje af en dan start hij gelijk een tierelier.
Ik heb de weber CSG en het aansteken vind ik echt een uitdaging. Je kunt er namelijk geen waxinelichtje onder aan steken.
Wat bedoel je precies met een zip-blokje? Ik heb bij die weber van mij al een paar keer een bruin aanmaakblokje geprobeerd maar dat was geen succes.
Zelf heb ik rookmot van rookovens.com, een grote zak. Die brand goed als het eenmaal aan staat. Nooit tussendoor uitgegaan en heb al aardig wat zal koud gerookt.
Bij de weber kan je er dus niks onder leggen. Daar zit een opening aan de zijkant. Een crème brûlée of kleine gasbrander zou handig zijn, maar ik heb inmiddels al twee goedkope versleten en om nou een dure te kopen alleen voor de CSG vind ik ook zo wat. Ik heb nu maar voor lief genomen dat ik minimaal drie of meer pogingen moet doen met zo’n lange aansteker.een teelichtje krijg ik er ook niet onder bij mij, maar dat brandt ook te lang. Je hebt van die bruine aanmaakblokjes. Dat zijn vierkantjes. Deze halveer ik in elke richting zodat er een klein blokje over blijft. die leg ik dan eronder en steek ik aan. Deze brandt dan een paar minuten, waardoor het mot bij mij goed aan is.
Awel, ik ben net even gaan opzoeken en dat is idd niet evident met die van Weber. Dus ga dat al van mijn lijstje schrappen. Ik heb nu zo een goedkope wat ik al een tijdje heb van €7 bij Ali. Diezelfde vragen ze hier wel meer voor.Bij de weber kan je er dus niks onder leggen. Daar zit een opening aan de zijkant. Een crème brûlée of kleine gasbrander zou handig zijn, maar ik heb inmiddels al twee goedkope versleten en om nou een dure te kopen alleen voor de CSG vind ik ook zo wat. Ik heb nu maar voor lief genomen dat ik minimaal drie of meer pogingen moet doen met zo’n lange aansteker.
Net een filmpje gekeken van iemand die zalm gaat koud roken met die Weber, en dat lukte hem precies ook niet zo goed En met een grote gaslighter blaas je alles weg.
Ome Dennis is er super tevreden over..Wat zou een overweging kunnen zijn om de weber te kopen?
Zeker maar volgens mij is je houtmot de meest bepalende factor......Ome Dennis is er super tevreden over..
Die heeft meer ervaring met verschillende csg's dus betekend toch wat