BasBQ
Beef en Steak

knor badge :-)

Ewald zei:
Mooie PP, gefeliciteerd met je Knor.
Waarom is iedereen zo lyrisch over een rookring.
Gaarheid en smaak zijn toch veel belangrijker?
Tijdens KCBS wedstrijden wordt de juryleden gevraagd juist niet op de rookring te letten/beoordelen omdat die kunstmatig kan zijn.
Eens met je Ewald vanuit KCBS geen meerwaarde.

Als ik, na 10-14 uur met Pulled Pork bezig te zijn, wil ik ook terug zien wat er in die tijd allemaal is gebeurt met het vlees. Dan is toch een mooie bark en een echte rookring iets wat ik wil zien als ik de nek opdeel om te pullen. Ik ben altijd wel blij als die er mooi verdeeld in zit. Het doet mij niets af aan de smaak. Liever mals en sappig zonder rookring dan andersom.
 
Mooi hoor dat het nu gelukt is
Gefeliciteerd met je sticker
 
Goed bezig geweest
Gefeliciteerd met je sticker
 
Terug
Bovenaan Onderaan