- Berichten
- 84
Beste Genootschappers,
afgelopen vrijdag een nieuwe gadget gekocht voor mijn kamado. Een spit van Letzq. Heel erg blij mee
Afgelopen weekend het spit voor het eerst gebruikt. Bij de poulier een mooie kip gekocht en aan het spit gehangen.
De kamado opstookt tot 200 graden. Voor de bereiding kersenhout toegevoegd aan de houtskool. Na 50 min was de kip de juiste temperatuur. Na 15 min rusten was het genieten geblazen. De kip was heerlijk krokant en mals. Heel anders dan bij de beer can chicken.
De komende dagen kunnen we weer genieten van de kip, omdat er voldoende over was.
Hopelijk word het snel mooi weer, zodat we weer heerlijk in de tuin kunnen eten
afgelopen vrijdag een nieuwe gadget gekocht voor mijn kamado. Een spit van Letzq. Heel erg blij mee
Afgelopen weekend het spit voor het eerst gebruikt. Bij de poulier een mooie kip gekocht en aan het spit gehangen.
De kamado opstookt tot 200 graden. Voor de bereiding kersenhout toegevoegd aan de houtskool. Na 50 min was de kip de juiste temperatuur. Na 15 min rusten was het genieten geblazen. De kip was heerlijk krokant en mals. Heel anders dan bij de beer can chicken.
De komende dagen kunnen we weer genieten van de kip, omdat er voldoende over was.
Hopelijk word het snel mooi weer, zodat we weer heerlijk in de tuin kunnen eten