Beef en Steak

"kip onder een steen" met knoflook, rozemarijn en citroen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter pip
  • Startdatum Startdatum

pip

Vuurmaker
Berichten
95
Maar dan met een gietijzeren plaat ;)

cEYFRW.jpg


Lp823w.jpg


dwqNw7.jpg


CfwxT5.jpg


apNIvW.jpg

 
Ziet er heerljk uit!
 
Wat een top idee, ga ik ook eens proberen, ziet er heel erg lekker uit
 
Ceriel zei:
Lekker kippetje! Goed idee van die plaat, geeft een mooier resultaat dan een baksteen....

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/steven-me/steven-me-mei-2013-toscaanse-kip-onder-een-baksteen-resultaten/15/


Ik had de baksteen nooit geprobeerd, maar het leek me dat die een eeuwigheid moeten voorverwarmen op effectief te zien. Wel stoer natuurlijk, zo'n steen!  :)
In elk geval ga ik niet snel meer een hele kip "ongevlinderd" erop leggen, want die beviel me erg goed!

 
een prachtig resultaat, heerlijke kip geworden
 
Da's een pracht van een roadkill chicken geworden!
 
Terug
Bovenaan Onderaan