- Berichten
- 454
Hey Genootschappers,
het stadsbestuur van mijn woonplaats heeft ons BBQ-team een stand aangeboden op de plaatselijke kerstmarkt in december. We krijgen (nu ja, tegen een verminderd tarief) een houten chalet op een superlocatie en mogen ons daar uitleven met de BBQ en hapjes verkopen. Foto's van vorig jaar vind je hier : http://wintermagie.be/nl/brico-kerstmarkt-2011. Onze chalet staat vlak aan de ronde bar en de ijspiste, volk en ambiance verzekerd dus...
Maar hoe pakken we dit nu best aan ? We zouden broodjes pulled pork en MOINK balls willen verkopen. De MOINK's, dat gaat nog lukken. Die maak je gewoon ter plekke klaar en gaar je dan in de BBQ, warm houden voor ??n avond lukt ook nog wel. Het moeilijke zit em in de Pulled Pork. Kan je die bvb garen tot een bepaald punt en daarna afgaren ter plaatse ? Of gewoon helemaal klaarmaken, in de koelkast steken en dan gewoon weer opwarmen en pullen ? Ik veronderstel dat je het vlees wel weer kan opwaren eens het gepulled is ? Ik heb er niet echt een idee van hoe ik dit best zou aanpakken. Iemand tips ?
En last but nog least : wat zouden jullie willen betalen voor een broodje Pulled Pork (met koolsla en saus) en voor een portie van 5 MOINK balls ?
Alvast bedankt !
het stadsbestuur van mijn woonplaats heeft ons BBQ-team een stand aangeboden op de plaatselijke kerstmarkt in december. We krijgen (nu ja, tegen een verminderd tarief) een houten chalet op een superlocatie en mogen ons daar uitleven met de BBQ en hapjes verkopen. Foto's van vorig jaar vind je hier : http://wintermagie.be/nl/brico-kerstmarkt-2011. Onze chalet staat vlak aan de ronde bar en de ijspiste, volk en ambiance verzekerd dus...
Maar hoe pakken we dit nu best aan ? We zouden broodjes pulled pork en MOINK balls willen verkopen. De MOINK's, dat gaat nog lukken. Die maak je gewoon ter plekke klaar en gaar je dan in de BBQ, warm houden voor ??n avond lukt ook nog wel. Het moeilijke zit em in de Pulled Pork. Kan je die bvb garen tot een bepaald punt en daarna afgaren ter plaatse ? Of gewoon helemaal klaarmaken, in de koelkast steken en dan gewoon weer opwarmen en pullen ? Ik veronderstel dat je het vlees wel weer kan opwaren eens het gepulled is ? Ik heb er niet echt een idee van hoe ik dit best zou aanpakken. Iemand tips ?
En last but nog least : wat zouden jullie willen betalen voor een broodje Pulled Pork (met koolsla en saus) en voor een portie van 5 MOINK balls ?
Alvast bedankt !