Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als we wat op de BBQ doen wordt het de tweede dag, het zal wel een zelf gevulde rollade worden met wat kriel en een beetje groente en daar na zelf gemaakt koffie ijs met een likeurtje er bij.
Lamsschouder, Cote de boeuf of ik ga voor een lading kleine hapjes. Zoals je al ziet ik weet het nog niet. Maar dat de BBQ aangaat is een ding wat zeker is.
1e kerstdag wordt niet bijzonder, gaan we overal en nergens heen.
2e kerstdag wordt een Yorkshire white rack of Pork, met een aardappelgratin met allerlei bijgerechten en waarschijnlijk brulee als nagerecht.
3e kerstdag (ja, die bestaat hier ook) Beer Can Chicken, spareribs, MOINK-balls, en andere hapjes.
iets met vis op de smoker, ligt eraan wat mijn vrouw meeneemt ;D
En misschien al voorbarig maar met oudjaar geen oliebollen maar iets van de BBQ en de smoker
1e Kerstdag naar familie , dus ik ben benieuwd.
2e Kerstdag,
amuse : wildpaté met bosbessenjam
voorgerechten: bospaddenstoel soepje en carpaccio.
hoofdgerecht: Picanha steak met chimichurri, pepofte piepers ( bijgerechten verzin ik nog )
nagerecht : Brusselse wafels met ijs, ananas en tuttifrutti.
rest van de avond koffie, likeur etc.
voor de Picanha ( van Beef& Steak) ga ik de grill methode van Noskos volgen met maar fleur de sel en een beetje grove peper.
Ik ga eerste kerstdag een nep-kalkoen maken (lees kip) met geroosterde groente. Misschien nog een peren crumble als toetje
Tweede kerstdag eten we bij mijn schoonouders. Ik neem me (gisteren gekochte) cobb mee en ga deze dan ontmaagden met Moinks Fardo style en vegi Moinks en ik maak nog een cocktail. Ik ben namelijk chef amuses
Eerste kerstdag hebben we een koud buffet. Hiervoor gaan er morgenochtend een stuk rosbief, een stuk varkens bovenbil en een kalkoenfiletje op de OTP. Verder nog zelfgemaakte tomatensoep en zalmsalade, maar die worden conventioneel bereid in de keuken. Tweede kerstdag moeten we helaas koermetten .
Hier zijn we beide defect, dus word een simpel kerst, enige voordeel is dat de tafel nog een keer in de lak gaat.
En hoop dan een aftrap te kunnen doen op 2de kerstdag. Het kriebelt wel heel erg om de oval aan te steken.
Dacht dat het ergste wel achter de rug is maar we lijken nu wel 2 blaffende honden.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.