BasBQ
Beef en Steak

International Bacon Day 2018

Mannen. Even een vraagje. Is het mogelijk om met de standaard bacon de zwoerd te laten zitten. En die dan lekker knapperig te krijgen op de bbq? Of leent de buikspek gepekeld volgens standaard recept zich daar niet voor?

Anders snij ik hem er af. En maak ik de bacon helemaal volgens recept. Later plakjes snijden en even grillen.
 
Ik zou dat niet doen. Je kunt wel van de zwoerd weer van die kroepoekachtige knabbeltjes maken. Recept staat ook ergens op mijn blog.
 
noskos zei:
Ik zou dat niet doen. Je kunt wel van de zwoerd weer van die kroepoekachtige knabbeltjes maken. Recept staat ook ergens op mijn blog.

Tnx Jeroen. Ik heb je zwoerdjes bewaard. Morgen maar een gaan maken.
 
Ridevi71 zei:
vogels zei:
Ik ga die badge een jaar moeten missen ben ik bang.. zit dan in spanje

Juist in Spanje hebben ze heerlijke spek. :D
Ff daar wat maken en foto uploaden

Gisteren speciaal spek bij mijn ei gedaan maar de foto vergeten te maken.. ofwel niet gebeurd.
Vanmorgen wel heerlijke Coppa op.. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan