- Berichten
- 537
Na de slachting van vorige maand heb ik mijn lesje geleerd.
Hopelijk verdien ik deze keer meer dan twee stemmen.
Mijn inzending: Iberico French Racks van #BeefenSteak. Peper en zout en lekker later rusten tot #Monsti klaar is voor de start. #Monsti heb ik indirect ingedeeld en even van mijn ouwe liefde de CastIron geleend.
Veel @$#@ .. laat de foto's maar komen toch?
Iberico Racks burning...
Wat sensatie hier en daar.
En lekker laten rusten tot het gewenste temperatuur van 65 graden.
Het eind resultaat:
En dan nog als laatste...
Mijn inzending: Iberico French Racks van #BeefenSteak. Peper en zout en lekker later rusten tot #Monsti klaar is voor de start. #Monsti heb ik indirect ingedeeld en even van mijn ouwe liefde de CastIron geleend.
Veel @$#@ .. laat de foto's maar komen toch?
Iberico Racks burning...
![DSC_2610_zpseavybovs.jpg](http://i284.photobucket.com/albums/ll40/wrojer/BBQ%20Photos/DSC_2610_zpseavybovs.jpg)
Wat sensatie hier en daar.
![DSC_2623_zpsv8kisk6g.jpg](https://s6.postimg.org/ja8wvefb5/DSC_2623_zpsv8kisk6g.jpg)
En lekker laten rusten tot het gewenste temperatuur van 65 graden.
![DSC_2643_zpslhwbr9ju.jpg](http://i284.photobucket.com/albums/ll40/wrojer/BBQ%20Photos/DSC_2643_zpslhwbr9ju.jpg)
Het eind resultaat:
![DSC_2649_zps1rhmpg8r.jpg](http://i284.photobucket.com/albums/ll40/wrojer/BBQ%20Photos/DSC_2649_zps1rhmpg8r.jpg)
En dan nog als laatste...
![DSC_2652_zpsf41upmyz.jpg](http://i284.photobucket.com/albums/ll40/wrojer/BBQ%20Photos/DSC_2652_zpsf41upmyz.jpg)