Ik heb vandaag de bbq voor het eerst aan gedaan.
Bij aankoop zaten er 2 zakjes bij met briketten ik heb er in in de starter gedaan en daarna in de Q.
Met beide schuifjes open maximaal 130 graden gehaald.
Toen maar de 2e zak in de starter en erbij gezet met een beste stoot houtskool ernog bij.
Daarna ging de temperatuur van de deksel vrij rap richting de 275 graden.
Ik wilde indirect grillen maar omdat het nogal lang duurde voor ik de zaak op een fatsoenlijke temperatuur kreeg heb ik maar ouderwets staan draaien.
Het smaakte best maar ik ben ontevreden over de hoeveelheid briketten die erin gingen.
Ik kreeg de kippenpootjes bijna niet op 74 graden, pas nadat ik de 2e lading erop gooide ging hij als de brandweer.
Dus de vraag is hoeveel mikken jullie op de Q?
Bij aankoop zaten er 2 zakjes bij met briketten ik heb er in in de starter gedaan en daarna in de Q.
Met beide schuifjes open maximaal 130 graden gehaald.
Toen maar de 2e zak in de starter en erbij gezet met een beste stoot houtskool ernog bij.
Daarna ging de temperatuur van de deksel vrij rap richting de 275 graden.
Ik wilde indirect grillen maar omdat het nogal lang duurde voor ik de zaak op een fatsoenlijke temperatuur kreeg heb ik maar ouderwets staan draaien.
Het smaakte best maar ik ben ontevreden over de hoeveelheid briketten die erin gingen.
Ik kreeg de kippenpootjes bijna niet op 74 graden, pas nadat ik de 2e lading erop gooide ging hij als de brandweer.
Dus de vraag is hoeveel mikken jullie op de Q?