Hallo allemaal,
Ik ben sinds kort meer en meer ge?nteresseerd in BBQ.
Bijgevolg zou ik mezelf graag eens wagen aan het bereiden van een low en slow gerecht. Alleen stel ik vast dat toch redelijk wat van de beschikbare recepten vereisen dat ik met rookhout ga werken, daar wringt nu net het schoentje.
Ik ben nl. vrij ongerust dat de buren hier last van gaan ondervinden. Een oplossing is mogelijk om de BBQ verder van de woning te plaatsen, maar ik zou toch graag weten hoeveel rook er tijdens de rooksessie nu net van de BBQ af komt. Mag ik er van uitgaan dat dit best meevalt zolang het deksel niet wordt geopend? Hoe moet ik mij dit voorstellen?
Alvast bedankt!
Ik ben sinds kort meer en meer ge?nteresseerd in BBQ.
Bijgevolg zou ik mezelf graag eens wagen aan het bereiden van een low en slow gerecht. Alleen stel ik vast dat toch redelijk wat van de beschikbare recepten vereisen dat ik met rookhout ga werken, daar wringt nu net het schoentje.
Ik ben nl. vrij ongerust dat de buren hier last van gaan ondervinden. Een oplossing is mogelijk om de BBQ verder van de woning te plaatsen, maar ik zou toch graag weten hoeveel rook er tijdens de rooksessie nu net van de BBQ af komt. Mag ik er van uitgaan dat dit best meevalt zolang het deksel niet wordt geopend? Hoe moet ik mij dit voorstellen?
Alvast bedankt!