Hallo,
sinds we (mijn vrouw en ik) het low and slow BBQ hebben ontdekt lopen we steeds aan de grenzen van de lokale beschaving.
In het kleine pittoreske Kinrooi (Belgisch Limbabwe) zijn we hemelsbreed 2km van Nederland verwijderd. Helaas lijkt dit voldoende om van de aarde te vallen.
Staartstuk? Picanha? Bavette? Flanksteak? Verder dan een ribeye ben ik niet gekomen bij de lokale verkooppunten. Ik heb al meermaals wereldvreemde blikken gehad van zogenoemde slagerijen.
Tot nu toe hebben we ons met de Makro in Nuth kunnen redden maar een goede slager is nog niet zo eenvoudig te vinden. Het lijkt wel alsof sommigen niet meer willen omdat de markt te klein is buiten de milimeter dikke steaks en worsten.
Om vlees te bestellen via een NLpost afhaalpunt heb ik helaas nog nooit gedaan. Hoe zijn jullie ervaringen daarmee? En heeft iemand tips voor een goede slagerij regio Roermond, Weert en Sittard?
Groeten,
Een hongerige carnivoor
sinds we (mijn vrouw en ik) het low and slow BBQ hebben ontdekt lopen we steeds aan de grenzen van de lokale beschaving.
In het kleine pittoreske Kinrooi (Belgisch Limbabwe) zijn we hemelsbreed 2km van Nederland verwijderd. Helaas lijkt dit voldoende om van de aarde te vallen.
Staartstuk? Picanha? Bavette? Flanksteak? Verder dan een ribeye ben ik niet gekomen bij de lokale verkooppunten. Ik heb al meermaals wereldvreemde blikken gehad van zogenoemde slagerijen.
Tot nu toe hebben we ons met de Makro in Nuth kunnen redden maar een goede slager is nog niet zo eenvoudig te vinden. Het lijkt wel alsof sommigen niet meer willen omdat de markt te klein is buiten de milimeter dikke steaks en worsten.
Om vlees te bestellen via een NLpost afhaalpunt heb ik helaas nog nooit gedaan. Hoe zijn jullie ervaringen daarmee? En heeft iemand tips voor een goede slagerij regio Roermond, Weert en Sittard?
Groeten,
Een hongerige carnivoor