Ik zit er aan te denken om een lang dun mes te bestellen (bij voorkeur Victorinox omdat ik hier alles van heb) voor het snijden van al het bereidde vlees. Nu heb ik mijn vooronderzoek een beetje gedaan en zie ik de grote namen van de BBQ restaurants de voorkeur geven aan een kartel mes.
Ben dus benieuwd naar jullie voorkeur; kartel of glad?
Mijn inziens is de kartel fijn bij een goede bark/korst en een glad makkelijker te slijpen.
En ca. 25, 30 of 35cm?
Voorbeeld:
https://www.horeca-megastore.nl/victorinox-c688/6327/
En
https://www.horeca-megastore.nl/victorinox-c684/6323/
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
Ben dus benieuwd naar jullie voorkeur; kartel of glad?
Mijn inziens is de kartel fijn bij een goede bark/korst en een glad makkelijker te slijpen.
En ca. 25, 30 of 35cm?
Voorbeeld:
https://www.horeca-megastore.nl/victorinox-c688/6327/
En
https://www.horeca-megastore.nl/victorinox-c684/6323/
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk