BasBQ
Beef en Steak

Hallo

Z

zimple

Gast
na jaren op mijn Weber compact 47 te hebben gebarbecued zoals dat bij de meesten gedaan wordt op een mooie zonnige dag (lees; zoveel mogelijk vlees op het rooster op een zo heet mogelijke temperatuur :)) ben ik me aan het verdiepen in de verschillende manieren van echt!! barbecue?n. Mede ook door het programma grillmasters ben ik eens rond gaan kijken.

Afgelopen weekend mijn eerste beer can chicken gemaakt met behulp van een zelf samengestelde dry rub en via de indirecte methode met wat appel rook hout  :)... had ik wat probleempjes mee die ik in een ander onderdeel van dit forum zal plaatsen.

Ook heb ik bij Gamma en Weber Go Anywhere (kolen versie uiteraard, duh...) gekocht met de actie die ze daar hadden voor ? 87. Die is echter nog niet gebruikt en staat nog te glimmen in de schuur :) Daar gaan we ook snel verandering in brengen.

Nu me verder verdiepen en dit forum goed doorlezen voor nieuwe tips en inspiratie.
 
Welkom, in ieder geval al een positief gevolg van meneer woordspeling  B-)
 
Welkom hier. En snel gebruiken die WGA
 
Terug
Bovenaan Onderaan