Beef en Steak

Hallo, ik ben Kees

CeeFBee

Tondelzoeker
Berichten
4
Ook ik zal me even voorstellen en zoals het onderwerp al doet vermoeden, heet ik Kees ben 51 jaar jong en sinds een jaar of 5 een fervent BBQ'er. Onder mijn overkapping bevind zich een 2,5m lange, zelfgemaakte, buitenkeuken met daarin een Masterbuilt Kamado, mini kamado en Materbuilt rookoven. Ik heb hier al diverse gerechten op gemaakt, van de moink balls tot gerookte watermeloen. Naast het BBQ'en vind ik het ook leuk om mijn eigen (rook)worsten te maken, bier te brouwen en hou me sinds kort ook bezig met chacuterie. Hoop via dit forum nieuwe inspiratie op te doen voor interessante uitdagingen op het gebied van eten.
Smakelijke groet,
Kees
 
Welkom Kees! Veel plezier hier en zo te horen kunnen we van jou ook veel leren!
 
Welkom Kees, dat is al een aardige verzameling die je hebt staan! we zien graag je bereidingen verschijnen, zodat we (zoals Cherrywood al zegt) nog wat van je kunnen leren
 
Klinkt goed Kees! Ik ben al benieuwd naar je buitenkeuken. Veel plezier hier.
 
Kees, welkom. Klinkt al erg goed.
 
Welkom! Ik zie graag wat foto's van je buitenkeuken setup! Veel leesplezier!
 
Welkom Kees.
Die rookworst maken, dat wil ik wel eens weten je dat doet.
 
Dan zit je helemaal goed hier!

Wekom Kees, veel plezier en inspiratie hier!
 
Kees, welkom bij de club!
 
Welkom Kees!
 
Welkom!
 
Welkom Kees!
 
Terug
Bovenaan Onderaan