BasBQ
Beef en Steak

Hallo BBQ-ers

AJA

Sprokkelaar
Berichten
28
Mijn echte naam is Alfons. Ik ben Echtgenoot, Vader, en sinds 2 jaar verknocht aan BBQ-en. Eigenlijk sinds ik voor het eerst in Portugal (1997) in een Braziliaans Restaurant Picanha rodizio style heb genuttigd. Altijd me afgevraagd waar je dit vlees kunt halen. Nadat ik mijn eerst weber keteltje had aangeschafd en internet zijn intrede had gedaan, was het makkelijker geworden om dit stukje vlees te vinden. Bij de lokale slager! :p En toen mijn eerste picanha op een webertje gemaakt. En toen was ik verkocht. Een oude maat had ondertussen al zijn green egg, en maakte vaak Pulled Pork. (Nooit van gehoord toen. ) Maar mijn nieuwgierigheid was gewekt. De rest is geschiedenis, en vind het prachtig om veel te leren maken op de kamado. Ik zelf heb een Gril Guru Large. (met vaderdag gekregen. )
Wat heb ik al bereid:
- Picanha Reverse Sear
- Flat iron Steak
- Brisket
- Pulled Pork
- LamsRackje

Wat staat er nog op de lijst:
- Komplete mooie kip.
- Bavette
- Picanha op de rottiserie. (die moet ik nog aanschaffen.

En ik ben erg nieuwsgierig naar side dishes. Tips zijn welkom!

Groetjes,

Alfons
 
Welkom Alfons! Er is een receptengedeelte met allerlei bijgerechten. Leef je uit zou ik zeggen šŸ˜ƒ
 
Welkom Alfons!
Al heel wat leuke dingen bereid
 
Welkom, mooi verhaal daar houden we van !

Van alles al gemaakt zie ik, maar geen kippetje hoe bestaat het.

veel plezier!
 
  • Leuk
Waarderingen: AJA
@ BernhardQ ja, kippetje klinkt makkelijker dan gedaan. Misschien is een complete kip moeilijker dan een Brisket! ;) Maar we gaan het een keer proberen. Moet nog wel zo'n kip rottiserie of zo'n bierkan.
 
Welkom Alfons!
 
Welkom Alfons, mooie introductie!!
 
Alfons, van harte welkom.
 
Welkom Alfons
 
Terug
Bovenaan Onderaan