Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Door de foto van iemand op Facebook ook aan de slag gegaan.
Canalloni,s gevuld met gehakt en in het midden kaas,daarna met bacon omwikkeld en na een uurtje lakken met bbq saus en nog 15 min doorgaren
Foto,s zeggen meer dan duizend woorden dus bij deze…..
Ziet er geweldig uit. Ik vraag me alleen af hoe de pasta gaar wordt. Pasta heeft meer dan alleen hitte nodig om zacht te worden. Trekt het vocht van het ui, de paprika en het vet van het gehakt en spek er in??
Dat was dus ook wat ik las,sommige garen de pasta voor,maar aangezien ik vrij lui van aard ben ze gewoon gevuld(gaat naar mijn idee ook beter dan Waneer ze zacht zijn).
Nadat ik ze gevuld had nog even in de koelkast gelegen en daar werden ze al wat zachter van en verder werden ze zacht van de vlees sappen,zowel van t gehakt als van de bacon
Ik maak deze geregeld, erg lekker. Voorkoken is inderdaad niet nodig..ik vul de cannelloni met lekker gekruid gehakt dan een bolletje mini mozzarella, gehakt. Tussendoor lak ik ze een paar keer met een lekkere rub
De laatste minuut of zo leg ik een half strookje cheddar kaas op ene helft van de cannelloni… ook erg lekker
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.