- Berichten
- 266
Vandaag maar eens iets gemaakt uit BBG's geweldige boek.
eerst de varkenshaas een uurtje of 6 gemarineerd in BBG's marinade
daarna ca 1,5 uur op de WSM met kersenhout en een temp van ca. 100 C, bij een tkerntemp van 55 C ingesmeerd met een glaze van :
125 gr kersen (diepvries)
1 EL maple siroop
1 el appelciderazijn
0.5 el worchestershiresaus
1,5 el bruine basterdsuiker
dit geheel even inkoken tot het wat dikker is
en nog ca 20 min laten liggen tot een kerntemp van 61 C
Zo komt het er dan uit
Ondertussen wat zoete aardappels gemengd met wat olijfolie en een tl paprika en ca. 1 uur in de oven op 200 C
Samen op een bordje met wat witlof uit de oven
en natuurlijk een toetje van Sabayon met likeur en vruchten, aardbeien of mango
Heerlijk gegeten vandaag
eerst de varkenshaas een uurtje of 6 gemarineerd in BBG's marinade
daarna ca 1,5 uur op de WSM met kersenhout en een temp van ca. 100 C, bij een tkerntemp van 55 C ingesmeerd met een glaze van :
125 gr kersen (diepvries)
1 EL maple siroop
1 el appelciderazijn
0.5 el worchestershiresaus
1,5 el bruine basterdsuiker
dit geheel even inkoken tot het wat dikker is
en nog ca 20 min laten liggen tot een kerntemp van 61 C
Zo komt het er dan uit
Ondertussen wat zoete aardappels gemengd met wat olijfolie en een tl paprika en ca. 1 uur in de oven op 200 C
Samen op een bordje met wat witlof uit de oven
en natuurlijk een toetje van Sabayon met likeur en vruchten, aardbeien of mango
Heerlijk gegeten vandaag