- Berichten
- 21
Ik heb gister een paar stammetjes kersenhout kunnen bemachtigen en wil hier blokjes rookhout van maken.
Het hout is echter nog niet droog. Kun je "nat" hout ook gebruiken voor te roken?
Mijn planning was eigenlijk morgen weer een BBQ sessie te gaan doen (Pork belly burnt ends), maar weet niet of het verstandig is dit hout te gebruiken.
Ik ben nog niet zo ervaren met roken, dus heb ik gelijk een tweede vraag:
Hoe groot moeten de stukjes rookhout ongeveer zijn? En hoeveel voegen jullie normaal toe?
Het hout is echter nog niet droog. Kun je "nat" hout ook gebruiken voor te roken?
Mijn planning was eigenlijk morgen weer een BBQ sessie te gaan doen (Pork belly burnt ends), maar weet niet of het verstandig is dit hout te gebruiken.
Ik ben nog niet zo ervaren met roken, dus heb ik gelijk een tweede vraag:
Hoe groot moeten de stukjes rookhout ongeveer zijn? En hoeveel voegen jullie normaal toe?